2023-2024 Bahar Dönemi İstatistik Bölümü Lig Usulü Futbol Turnuvası

2024 Yılı YTÜ - İstatistik Bölümü Lig Usulü Futbol Turnuvası için geri sayım başladı.😊

• Turnuvanın Mart ayının sonunda başlatılması planlanmaktadır.
  • YTÜ İstatistik bölümü lisans öğrencileri, lisansüstü öğrencileri, mezunları, hazırlık sınıfı öğrencileri veya İstatistik bölümü ile birinci dereceden ilişkili (ÇAP veya Yan Dal vs.yapan öğrenciler) kişiler turnuvada yer alabilirler.
  • Takımlara bölüm dışından (YTÜ öğrencisi olmak kaydıyla) bir kaleci transfer edilebilir. Bölüm dışından transfer edilen kaleci, kalecilik haricinde herhangi bir mevkide yer alamaz.
  • Takımlar 7 kişi (6 oyuncu + 1 kişi) ile sahaya çıkacaklardır. Bir takım isterse 6 kişi sahaya çıkabilir. Bu durumda diğer takım kaptanı sahaya 7 kişi çıkmak isteyebilir ve maç 7 kişiye karşı 6 kişi oynanabilir. Ayrıca, maç gününde takım kaptanlarının anlaşması halinde takımlar sahaya 6'şar kişi çıkabilir.
  • Sakatlıklardan veya öğrencilerin maç gününde başka işlerinin olmasından dolayı genelde takımlar sahaya eksik çıkmaktadır. Bundan dolayı, takımlarda olabildiğince fazla sayıda yedek oyuncu bulundurulmalıdır.
  • Grup aşaması bitene kadar takımlar transfer işlemlerini karadagt@yildiz.edu.tr mail adresine bildirdikleri takdirde yapabilirler. Grup aşamasından sonra transfer dönemi bitecektir.
  • Kaptanlar takım isimlerini ve takım kadrolarını 25 Mart 2024 Pazartesi gününe kadar karadagt@yildiz.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.
  • Katılımcılar kendi bulunduğu sınıf içerisinde takım kurmak zorunda değildir. Sınıflar karma bir şekilde kadrolarını kurabilirler.