SEMİNER

Sayın Meslektaşlarım,

20-21 Ekim 2014 tarihlerinde Maastricht University, Department of Quantitative Economics öğretim üyesi ve EPICENTER araştırma merkezinin kurucusu olan Doç. Dr. Andrés PEREA, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, İstatistik Bölümü ev sahipliğinde “Epistemic Game Theory” konulu bir seminer verecektir. Seminer programı ekte yer almaktadır.

Seminere katılım ücretsizdir ve sekiz saatlik semineri tamamlayan katılımcılar EPICENTER tarafından düzenlenen katılım belgesini almaya hak kazanacaklardır.

Katılımcı sayısı sınırlı olup, en geç 13 Ekim 2014 tarihine kadar kayıtlarınızı tamamlamanız gerekmektedir. Kayıt için istatistik@msgsu.edu.tr adresine adınızı, soyadınızı, bağlı bulunduğunuz üniversite, kurum ve kuruluşu içeren bir e-posta göndermeniz yeterlidir.

Seminer içeriği ve ayrıntılı bilgi için http://www.epicenter.name/Perea/Course-2-days.html adresini inceleyebilirsiniz.

Seminere katılımınız ve ilgili olabilecek diğer öğretim üyelerini, araştırmacıları ve öğrencileri haberdar etmeniz bizleri memnun edecektir.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Gülay BAŞARIR