DAAD & NUFFIC NESO Research in Netherlands and Germany etkinliği hk.

DAAD İstanbul Danışma Merkezi  ve Nuffic Neso Turkey ile 31 Ekim 2020 Cumartesi günü ortaklaşa gerçekleştirecek  üç kısımdan oluşan “Research in Netherlands and Germany” etkinliğinde doktora veya doktora sonrası seviyedeki çalışmalarını Hollanda veya Almanya’da gerçekleştirmek ve üniversitelere veya diğer araştırma kurumlarına yaptıkları başvurularda kabul alma şansını artırmak isteyen başarılı öğrenci ve araştırmacılara ulaşmayı hedeflemektedirler.

İlk kısımda DAAD İstanbul Danışma Merkezi ve NESO Türkiye Bürosu tarafından her iki ülkede araştırma ortamı hakkında bilgi verilecek. İkinci kısımda ise kültür-sanat/sosyal, hukuk ve fen bilimleri alanlarında tez-proje taslağı hazırlamaya giriş niteliğinde Hollanda veya Türkiye’de daha önce akademik çalışma yürütmüş değerli hocalarımızla birlikte bir eğitim vermek istenmektedir.

Üçüncü ve son kısımda ise burslar ve harici finansman imkanlarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirilecektir.

“Research in Netherlands & Germany” başvuru linki: https://bit.ly/3j9YAja