Tez Danışman ataması yapılmamış Lisansüstü öğrencilerimizin dikkatine! (Önemli)

YTÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Uygulama Esasları gereğince;

Tezli Yüksek Lisans programlarında en geç birinci yarıyılın sonuna kadar,

Doktora programlarında ise en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar

tez danışmanı ataması yapılmalıdır. Bilimsel hazırlık öğrencileri için bu süreler bilimsel hazırlık dersleri tamamlanıp ders aşamasına geçildiğinde başlar.

Tez danışmanı ataması yapılmamış bütün Yüksek Lisans Öğrencilerimizin,  FR-0347-Yüksek Lisans Tez Danışmanı Öneri Formu’nu doldurduktan sonra, formların tez danışman hocaları aracılığıyla Bölüm Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

Tez danışmanı ataması yapılmamış Doktora Öğrencilerimizin,  FR-0349-Doktora Tez Danışmanı Öneri Formu’nu doldurduktan sonra, formların tez danışman hocaları aracılığıyla Bölüm Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

Yüksek Lisans öğrencilerimizin 2021-2022 Bahar Yarıyılında ders kaydı yapabilmeleri için 2021-2022 Güz Yarılında (bu dönem) tez danışmanı atama formlarının Bölüm Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir.

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin doğrudan çalışmak istedikleri hocalarla iletişime geçmesi ve hazırlanan formların tez danışman hocaları aracılığıyla Bölüm Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir. Bölüm öğretim üyelerimizin bilgileri AVESIS sayfalarında bulunmakta olup, Bölüm web sayfamızdan da ulaşılabilmektedir.