Mazeret Sınavlarına Başvuru hk (Güncel)

Üniversitemiz Senatosunun 27.11.2020 tarihli Kararı uyarınca 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar hk. kararı uyarınca,

1. Sınav süresince öğrencinin sınav logları tutulacak olup hangi IP den bağlandığı, gerçek bir sistem arızası olup olmadığı gözlemlenebilecektir. Kabul edilebilir sebeplerle sınava giremeyen veya sınav esnasında bir takım teknik problemler yaşayarak sınavı tamamlayamayan öğrenciler için telafi amaçlı çevrimiçi mazeret sınavı imkânı verilecektir. Bu öğrencilerin, durumlarını açıklayıcı bir dilekçe yazarak imzalayıp mazerete delil teşkil edecek belgelerle birlikte taratarak veya fotoğrafını çekerek std uzantılı kurumsal e-posta adreslerinden kayıtlı olduğu Bölüm Başkanlığı’nın kurumsal e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçeler Bölüm Başkanlığı tarafından değerlendirilip öğrencinin mazeret sınavına girip giremeyeceği kendisine bölümü tarafından bildirilecektir. Mazeret sınavı tarihleri Bölüm Başkanlığı tarafından koordine edilecektir (Bölüm web sayfasında ve/veya Öğretim üyeleri tarafından). Bu sınavlar, mazeret sınavlarına esas teşkil eden sınavlarda uygulanan yöntem ile yapılacaktır.

Mazeret Sınavına başvuru dilekçesi için tıklayınız. (Sınav tarihiyle aynı gün içerisinde veya takip eden gündeki mesai saatleri içerisinde ) imzalı mazeret dilekçesi ve ekleri istblm@yildiz.edu.tr adresine gönderilmelidir)

İletişim no: 0212 383 4416- 0212 383 4420

Bölüm e-posta adresi: istblm@yildiz.edu.tr