Lisansüstü 2. Vize Hakkında

Öğrencilerin sınav programında çakışan dersleri olması durumunda 10 Mayıs 2022 Salı günü(yarın) saat 12:00'a kadar baozkan@yildiz.edu.tr adresine çakışma yaşanan derslerin isimlerini dersin kodu ile birlikte doğru bir şekilde mail atmaları gerekmektedir.
Bölüm dışından alınan derslerin sınavlarında çakışma olması durumunda ilgili bölümün sınav programının mail ekinde gönderilmesi gerekmektedir.
Sınav programında yaşanan çakışmadan ötürü sınav programı değişikliği için aynı derste sorun yaşayan en az 5 öğrenci olması gerekmektedir. Diğer durumlarda öğrenciler çakışma olan derslerin birinden mazeret sınavına gireceklerdir.
Sınav programına, sınavların yapılacağı sınıflar eklenip web sitesinden ilan edilecektir.

Program için burayı tıklayınız.