IST4000 Bitirme Tezi Teslimi Hakkında

2021 - 2022 Güz Döneminde Bitirme Tezi teslim edecek öğrenciler için tez teslim son tarihi 17 Ocak 2022 Pazartesi ‘dir. Bitirme tezi teslimleri aşağıda belirtildiği şekilde yapılacaktır:

- Bölüme 1 Ciltli Tez, Tez teslim formu(öğrenci imzalı ve ilgili yerleri doldurulmuş olarak) ve 1 Adet CD

(Ayrıca Bölüme teslim edilen 1 Tez kopyası (Microsoft Word olarak) ve Tez teslim formu (imzalı ve ilgili yerleri doldurulmuş olarak) taranarak istblm2020@gmail.com e-posta adresinden, ÖğrenciNo-ÖğrenciAdSoyad dosya adıyla rar dosyası olarak ta mail yoluyla gönderilecektir)

- Danışman öğretim üyesine 3 Adet CD (Microsoft Word olarak), Tez teslim formu (imzalı ve ilgili yerleri doldurulmuş olarak) ve 1 Adet ciltli Tez

- Ekte yer alan Jüri değerlendirme formunda ilgili kısımları doldurup, tez sunumu yapacağınız gün yanınızda getiriniz.

Önemle duyurulur.

Ekler:

Tüm sunumlar 21.01.2022 tarihinde yapılacaktır. Sunum programı daha sonra ilan edilecektir.