IST4000 Bitirme Çalışması Teslimleri hakkında

IST4000 Bitirme Çalışması Teslimleri hakkında gerekli olan bilgiler aşağıdaki gibidir.

2020 - 2021 Bahar Döneminde Bitirme Tezi teslim edecek öğrenciler için tez teslim son tarihi 21 Haziran 2021 mesai bitimidir. Bitirme tezi teslimleri e-posta yoluyla yapılacaktır.

Bitirme teziniz ile ilgili dokümanlar ve teslim bilgileri aşağıdaki tabloda yer almaktadır:

Doküman

Biçim

İletilecek Kişi*

Yüklenecek Sistem**

Bitirme Tezi

Microsoft Word

Danışman öğretim üyesi mailine

İstatistik Bölümüne

istblm2020@gmail.com

online.yildiz.edu.tr

üzerinde tanımlanacak bölüm projesi sistemine yüklenecek

Tez Teslim Formu

Öğrenci imzalı ve ilgili yerleri doldurulmuş olarak taranıp PDF

Danışman öğretim üyesi mailine

İstatistik Bölümüne

istblm2020@gmail.com

Açıklama:

*Yukarıdaki iki dokümanı rar dosyası olarak hazırlayıp e-posta yoluyla gönderiniz. Dosya adı: ÖğrenciNo­­-ÖğrenciAdSoyad şeklinde olmalıdır.

**Bitirme tezlerinizi 21 Haziran 2021 23:59’a kadar online.yildiz.edu.tr üzerinde tanımlanacak bölüm projesi ile sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Tez sunumu  www.online.yildiz.edu.tr üzerinde  tez danışmanının oluşturacağı toplantı linki üzerinden  power point sunumu şeklinde gerçekleştirilecektir. Sunumlar final sınavları son haftasında gerçekleştirilecek olup, tarih ve saat bilgileri daha sonra ilan edilecektir.

Ekler: