Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı hk.

Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı kapsamında staj başvurusu yapacak öğrencilerimiz tarafından dikkat edilmesi gereken hususlar için tıklayınız.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Ulusal Staj Programı duyurusu için tıklayınız.

Ulusal Staj Programı kapsamında başvuru yapacak öğrencilerimiz, Bölüm Staj Başvuru Takvimi’nde ilan edilen tüm belgelere ek olarak aşağıda yer alan 2 belgeyi Bölüm Staj Komisyonuna teslim edecektir:

1) Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı kapsamında staja kabul edildiklerini gösteren, staj yapılacak işyeri yetkilisi tarafından hazırlanmış kaşeli ve imzalı bir belge

EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) sistemini kullanan kamu kurumları tarafından Üniversitemize iletilen yazılar, staja kabul onay belgesi olarak değerlendirilecektir.

2)  Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı kapsamında Zorunlu ya da Gönüllü Staj Dilekçesi

Dilekçe belgeleri, http://www.ist.yildiz.edu.tr/ist/8/Staj-/117 sitesinden indirilecektir.