Bölümümüze Yeni Katılan Öğrenciler için Oryantasyon Programı Hk. (2022)

Bölümümüze yeni katılan öğrencilerimizin dikkatine!

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı kapsamında üniversitemiz 3-5 Ekim 2022 tarihleri arasında “YTÜ ORYANTASYON GÜNLERİ 2022” etkinliğini düzenleyecektir. Etkinlikler Davutpaşa Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. Programı dikkatlice okuyup katılım göstermeniz önem arz etmektedir. Etkinlikler Davutpaşa Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Oryantasyon Günlerine ait program için tıklayınız.

Etkinliklere ek olarak, Bölümümüz tanıtım ve bilgilendirme toplantısı, 04.10.2022 Salı günü, saat 13:00'de B1-A06'da (Fen-Edebiyat Fakültesi B Blok 1. Kat, Derslik Binası) gerçekleştirilecektir. Bölüm öğretim üyelerinin de katılacağı bilgilendirme toplantısına özellikle bölümümüze yeni katılan öğrencilerimizin katılması önemle rica olunur (Sadece yeni öğrencilerimiz değil, tüm öğrencilerimiz katılım sağlayabilir).

İlk hafta oryantasyon programına katılmak sizler açısından çok faydalı olacağından katılmanızı tavsiye ederiz.