2021-2022 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Faaliyetlerine Başvurmuş Öğrencilerimizin Dikkatine

2021-2022 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Faaliyetlerine Başvurmuş Öğrencilerimizin Dikkatine!

Bölümümüzden öğrenim hareketliliği için tercih yapmaya hak kazanan adaylarımızın, üniversite seçim işlemleri 30 Nisan 2021 tarihinde saat 21:00’da ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI şeklinde gerçekleştirilecektir.

Toplantı linki mail adresinize gönderilecektir.

Tercihler başarı sırasına göre sırayla alınacaktır.

Tercih yapacak öğrencilerimiz, ikili anlaşma listelerine ve ikili anlaşma metinlerine buradan ulaşabilir.

Güncel sıralama, AB ofisi web sayfasında ilan edilmiştir. Güncel sıralama listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Her üniversite farklı dil yeterlilikleri talep etmektedir. Dil yeterliliği konusunda gerekli bilgi, başvurulacak üniversitenin web sayfasından edinilebilir.

İkili anlaşma belgeleri, üniversitelerin son başvuru tarihi, kontenjan bilgisi, dil yeterliliği gibi bilgileri içermektedir. Bu yüzden üniversite seçiminizi yaparken bu anlaşmaları da inceleyiniz.

Staj hareketliliği hakkı kazanan adaylarımız işlemlerini AB ofisi üzerinden halledecektir.

İstatistik Bölümü

ERASMUS Komisyonu