Staj Belgelerinin Teslimi Hk.

2023-2024 Yaz döneminde stajını tamamlayan öğrencilerimiz;

Haziran ve Temmuz aylarında staja başlayanlar 2-13 Eylül 2024 tarihleri arasında, Ağustos ve Eylül aylarında staja başlayanlar 30 Eylül - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında staj teslim belgelerini eksiksiz olarak Arş. Gör. Tugay KARADAĞ'a elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj sonrası teslim edilmesi gereken belgeler:

1. FR-1875-Yıldız Teknik Üniversitesi Staj Defteri (Günlük Format, Her sayfası firma tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş).
  2. FR-0286 Sicil Formu (Firma tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş)
  3. FR-0625 Staj Yapılan Kurumun Stajyeri Değerlendirme Anket Formu (Firma tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş)
  4. FR-0783 Fen Edebiyat Fakültesi Stajyerin Staj Yaptığı Kurumu Değerlendirme Anketi

Staj Defteri: FR-1875-Yıldız Teknik Üniversitesi Staj Defteri’ni, YTÜ Kalite Koordinatörlüğü sayfasından indirebilirsiniz. Staj defteri, bilgisayar ortamında doldurulacak olup ilk sayfada resim ve bilgilerinizi içerecek, her sayfası ise firma Staj Yetkilisi tarafından imza/kaşe ile onaylanacaktır. Her iş gününe ait rapor, yarım sayfadan az olmamalıdır, program çıktısı içerebilir ve çıktıların ayrıca yorumlanması gereklidir (Times New Roman 12 punto ile doldurulacaktır).